De foto’s

Op dit moment is de site gekoppeld aan een Flickr-album. Tot nu toe zijn daar alleen de twee meest recente albums naar geupload. Wil je de oude foto’s van de afgelopen tijd/jaren bekijken, dan zul je vooralsnog dus moeten uitwijken naar Windows Live Space. ┬áIk zal proberen alle foto’s later toe te voegen.

Uiteindelijk zal gekozen worden voor een optie om alles via Flickr te uploaden, wat inhoudt dat het album bij de site zelf zal horen, of alles bij het oude te houden en hier gewoon een link te plaatsen.

Mocht u foto’s hebben van recente meetings en deze op site willen zien, dan kan er gebruik worden gemaakt van de inloggegevens op Flickr, welke op verzoek worden toegemaild.

Ook is er nu de mogelijkheid de inhoud van deze site te delen, zoals misschien is opgevallen. Door in het drop-down menu een keuze te maken kan er direct inhoud gekoppeld worden aan een account op een social-network (Hyves, Facebook, Myspace etc) of verzonden worden in een e-mail. Een Hyves van de motorclub is er al sinds geruime tijd natuurliijk, de link kan rechts worden gevonden.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply