Nieuwjaarsfeest

Hopelijk heeft iedereen het naar zijn of haar zin gehad op onze ‘oliebollenparty’. Dat was dan weer onze laatste bijeenkomst in 2009, meer kansen zullen we niet krijgen.j

Groter is de kans wel dat leden elkaar tegen het lijf zullen lopen op andere feestjes verspreid in Dalfsen en omstreken. Iedereen wil natuurlijk goed het nieuwe jaar beginnen, dus wij gaan ervan uit dat de meeste voorraden paracetamol goed zullen worden gebruikt  op nieuwjaarsdag.

Om er voor te zorgen dat iedereen bij ons nieuwjaarsfeest kan zijn hebben wij dan ook ruim de tijd genomen, opdat iedereen het lichaam in alle rust kan laten herstellen. Acht januari is de geprikte datum geworden, volledig gereserveerd voor tweewielerliefhebbende personen die van een feestje houden.

De locatie van de het nieuwjaarsfeest is het “Buurthuis Ankum”, de aanvang vanaf 20:00h. De kosten bedragen tien euro per persoon, inclusief hapjes en drinken.

Ook de muziek wordt voor gezorgd. Niet, zoals in onze welbedoelde kerstkaart staat vermeld, door ‘Rowadeze’, maar door Nowadaze. Voor meer informatie over deze band kan er een kijkje worden genomen op hun website.

Indien je wel oren hebt naar dit feest moet er wel even een kleine stap worden ondernomen: Opgave is verplicht. Om dit te doen zul je even het kerstkaartje op moeten zoeken voor het juiste telefoonnummer of e-mail adres. Een e-mail naar mij toe sturen mag uiteraard ook, dan zorg ik dat deze op de juiste plaats terecht komt.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply