Welkom

Welkom op de vernieuwde site van de Dalfser motorclub.  De oude & vertrouwde gele lay-out werd geacht wel een beetje vernieuwing te kunnen gebruiken. De nieuwe site brengt, hopelijk, enkele voordelen met zich mee:

  • Men kan op de site reageren op geplaatste berichten/artikelen
  • Het onderhoud kan worden gedaan door meerdere personen
  • Foto’s worden geintegreerd in de site, ook al zullen ze extern worden gehost
  • Nog iets anders, waar ik zo gauw niet op kan komen

Daarbij komt dat er nu ook een forum ter beschikking is. Lezen kan en mag overal, maar in tegenstelling tot de site, waar registratie niet nodig is maar wel elk bericht goed gekeurd moet worden in verband met veel spam, is voor een reactie op het forum registratie een vereiste.  De foto’s hebben ondertussen ook een plek toegewezen gekregen, ook al is alleen het meest recente album overgenomen, en een link naar het forum is nu te vinden aan de rechterzijde (of via een omweg via het bovenstaande menu). Ook staan aan de rechterzijde de twee dichtsbijzijnde activiteiten vermeld. Voor een volledig overzicht kan bij ‘Programma’ worden gekeken.

Het logo dat op dit moment bovenaan de site staat zal hopelijk deze week nog worden vervangen, ook al zal deze bekend voorkomen bij de meesten!

Voor opmerkingen, commentaar, tips, bijdragen of ander tijdvedrijf kan men mailen naar jurnan@hotmail.com , het forum gebruiken of een reactie hier op de site geven.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply