Foto’s nieuwjaarsfeest

Het nieuwjaarsfeest ligt al weer ruim achter ons, en daarmee het eindeloze handen schudden. De foto’s zijn hier nu ook te vinden. Wij zijn enorm blij *ahem* dat er vanuit Oudleusen zo vlot gereageerd werd, zodat ze ook op deze site hun debuut konden maken. Gelukkig doet Google bijna wonderen, en zijn ze in goede conditie gevonden.

De foto’s hebben overigens een plek gekregen aan de rechterkant van de site. Klik op een van de miniatuurtjes (muis erover houden en de naam van het album wordt weergegeven) om naar het volledige album te gaan, waar je op je gemak naar een diapresentatie kan kijken.

Naast de permanente links die leiden naar de foto’s, Hyves en het forum van onze motorclub, zijn daar nu ook enkele andere links te vinden naar leuke en/of informatieve sites met motor inhoud.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply