Het nieuwe (voor)seizoen [update]

De motorclub begint pas volgende maand weer met het rijden van ritten, maar er zijn al weer mogelijkheden genoeg nu ook het weer eindelijk wat mee begint te zitten. Misschien dat er al wat mensen zijn die zin hebben in een gezamenlijke rit. Bij een redelijke of goede belangstelling kan er een mooie oude rit uit het archief worden gevist.

Indien dit idee je wel aanspreekt, stuur dan even een e-mail of reageer in dit onderwerp op het forum. Registratie is op het forum overigens wel vereist: Lukt dit niet kijk dan bij ‘Feedback’ of stuur mij (wederom) een e-mail, dan maak ik er een aan.

En dan nog een aansluitende update van onze voorzitter.  Aankomende zaterdag is er een rit voor het goede doel, welke vertrektvanuit Ommen:

Bert Banjer`s Kika Bike Toer

Zaterdag 27 Maart 2010 organiseert Motorstop Café Calluna te Ommen de Bert Banjer`s Kika Bike Toer.

Rij jij ook mee voor het goede doel?

Aanvang is 13:30 uur.

Groeten,

Ivo Kemper
Voorzitter MTC Dalfsen

check: www.cafecalluna.nl of www.kikabike.nl

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply