Veurjoar in de kop?

Een actie van de politie Groningen, uiteraard bedoeld om het grote aantal, soms dodelijke, motor ongelukken terug te brengen. Niet alleen de politie houdt zich hiermee bezig, ook op de eerste hulp van veel ziekenhuizen houdt het de gemoederen bezig: De eerste dagen van het jaar die mooi weer brengen zijn berucht onder het kopje ‘donordagen’.

De politie heeft ook een flyer uitgebracht met enkele basis tips. Voor de meesten zal dit overbodige informatie zijn, maar wie weet frist het nog ergens een stukje van het geheugen op.

Binnenkort zullen er hopelijk nog oudere foto’s en filmpjes van de MTC online verschijnen, waaronder DVD materiaal. Indien je zelf nog bijdragen hebt die je graag op de site ziet ¬†verschijnen, gebruik dan het forum of stuur een e-mail.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply