Voorjaarstocht Zwolle

Er kan weer een nieuwe rit aan het programma worden toegevoegd dankzij de inzending van Bennie Damman. Dit maal valt het de beurt aan de motorrijders uit Zwolle (& omstreken).

Op zondag 18 april 2010 organiseert de Motorclub Zwolle en omstreken de jaarlijkse Voorjaarstoertocht. Deelname aan deze rit staat voor iedereen open, dus ook niet-leden nodigen we van harte uit om mee te doen aan deze rit. De inschrijving vindt plaats in Grand Café Restaurant Zalencentrum Urbana. De kosten voor de route bedragen €5,-.

De uitzetters zijn er weer in geslaagd om een prachtige route uit te zetten met de mooiste stuurweggetjes door een fraai landschap. De ongeveer 230 kilometer lange tocht leidt ons via Boswachterij Staphorst naar de mooie provincie Drenthe. We zijn ervan overtuigd dat iedereen een aangename dag zal beleven.

De route is zowel beschikbaar op papier als voor de GPS (Garmin-formaat). Er zal een PC met diverse kaartversies beschikbaar zijn. Het overzetten van de route van de PC naar de Garmin navigatiesystemen die met een USB-kabel werken zal geen probleem zijn. Er is ook een voedingskabel voor de 2610, 2720 en 2820 beschikbaar. Beschikt jouw Garmin over een andere aansluiting (dit geldt voor zowel de voedings- als de datakabel), neem dan zelf voor de zekerheid de juiste kabel(s) mee om een verbinding met de computer en de stroomaansluiting mogelijk te maken.

Wanneer: zondag 18 april 2010

Tijd: 09.30 uur tot 11.00 uur

Waar: Grand Café Restaurant Zalencentrum Urbana, Wipstrikkerallee 213, Zwolle

Lengte rit: 230 km

Kosten: vanaf €5,-

En er is nog meer te doen dit weekend. De jaarlijkse terugkerende ‘Pitstopdagen’ van Ten Kate komen er ook weer aan. Voor rijders die een nieuwe bandenset nodig zijn of graag willen weten hoe de motor het er vanaf brengt op de vermogenstestbank een mooie gelegenheid. Naast dat zijn er genoeg andere (motor)activiteiten om de dag door te komen. Kijk hier voor meer informatie.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply