Motor drie-daagse

Aanstaande dinsdag gaat onze motor drie-daagse weer van start. Op dinsdag, woensdag en donderdag zullen er – hopelijk grote groepen – om 19:00 vertrekken bij het clubgebouw. Voor eventuele GPS routes stuur even een e-mail. Op vrijdag is er een inhaaldag, voor de mensen die een dag over moeten slaan of graag wat extra kilometers willen maken. Op de laatste dag is er ook tegen een kleine vergoeding een BBQ.

Er is ook een nieuwe kalender aan de site toegevoegd.

Als laatste nog even een filmpje tussen de WK drukte door. Vuvuzela’s komen bij iedereen de strot wel uit, maar deze variant had ik nog niet eerder gezien: Vuvuzela

Opmerking: In verband met de wedstrijd van het Nederlands elftal is het vertrek op dinsdag vanaf 18:30. De route is ongeveer 90 kilometer lang en zonder pauze, om er voor te zorgen dat we allemaal op tijd terug kunnen zijn!

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply