Blauwe bogentocht voor motoren

De motortoerclub Dalfsen organiseert op 19 september a.s. voor de 16e keer de blauwe bogentocht. De rit van ongeveer 230 km gaat richting de Veluwe. De route loopt ongeveer via Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Ermelo en Nunspeet en via Zwolle weer terug. Aan de hand van een routebeschrijving op papier of via GPS kan de route verreden worden. Deze toertocht is aangemeld bij de L.O.O.T. (Landelijk Overleg Orgaan Toerclubs) daardoor is er deelname vanuit heel Nederland. Er kan tussen 10.00 en 12.00 uur worden gestart vanaf het clubgebouw aan de Singel 3 in Dalfsen. De deelname kosten zijn 5 euro, dit is inclusief één consumptie. Voor meer inlichtingen mail: info@mtcdalfsen.nl of tel. 0529-471887.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply