Gastenboek

Het forum is van het internet afgehaald omdat er geen leven in de brouwerij te vinden was. De mogelijkheid om op berichten op de site te vinden is aangepast en uiteraard nog altijd aanwezig. Reageren kan op afzonderlijke posts, maar ook onder het kopje gastenboek, waar de berichten zich gewoon op kunnen stapelen. Hiervoor is het niet nodig om je te registeren. Mocht je wel graag een gebruikersnaam wil hebben of willen bijdragen aan de site, stuur dan een e-mail.

Het grootste gedeelte van het motor seizoen zal er voor de meesten onder ons opzitten. Volgend jaar zullen ze het ‘probleem’ dat moderne flitsers niet reageren op moderne motoren ongetwijfeld opgelost hebben en moeten we uitkijken als vanouds. Ironisch overigens dat ze – ter illustratie van een moderne motor –  bij het artikel een foto hebben geplaatst van een BMW K1100lt. Voor de motorclub zelf resten er in ieder geval nog twee standaard activiteiten in de komende week. Op vier november is er een gewone clubavond (20:30), en op zeven november is er de laatste rit van het jaar – de Pekelrit (13:00).

In november wordt er ook het ‘Vechtdal Blues/Rockfestival’ georganiseerd, zoals al eerder door Wim gepost op deze site. Voor mensen die even genoeg hebben van Nederlandstalige muziek een uitgelezen kans om in Dalfsen een ander geluid te horen. Voor meer informatie kun je hier terecht.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply