Actualiseren van de site

We hebben de site weer wat aangepast, een paar links toegevoegd, een paar oude eruit en er komen er nog meer. Een link naar de site van Patrick en Judith op reis en naar “de Luie Motorfiets”, een site met nuttige info en tips over motorrijden door een paar enthousiaste motorrijders.  Met andere woorden we zijn bezig om de site weer wat te actualiseren nadat die door de wintertijd en ook tijdgebrek wat is achterop geraakt.  Ook zijn de eerstvolgende activiteiten weer vermeld  en wordt de hele agenda voor het zomerseizoen binnenkort geplaatst.  

Reageren, aanvullingen en tips mag altijd…  graag zelfs, want het gastenboek is, hoewel nog wat moeilijk leesbaar, makkelijk in gebruik.

p.s.   nog een paar dagen te gaan tot aan de Dance Classics, voor meer info zie bericht hieronder…..

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply