Start van het seizoen

Zo, de jaarvergadering van 18 maart is weer achter de rug.  De voorzitter, de secretaresse en de penningmeester hebben hun zegje gedaan, alle functies zijn ingevuld en de boekhouding is weer op orde. Oscar Mestebeld volgt Arjan Bosch op als bestuurslid, de kascommissie is weer ingevuld en zo kunnen we er weer een jaartje tegenaan. De leden van de toercommissie hebben de ritten verdeeld en gaan daar mee aan de slag.  De organisatoren voor het weekend binnenland en buitenland zijn bekend en kunnen weer beginnen met de voorbereidingen. Een oude bekende zal dit jaar ook terugkeren, namelijk de dobbelrit ism een aantal naburige clubs.  Het bardienstenschema zal inmiddels ook wel rond zijn en wordt binnenkort nog geplaatst op de site.

Het enigste dat nog ontbreekt is een nieuw lid voor de redactie van het clubblad, mochten er nog mensen zijn die niet op de jaarvergadering waren en die dit wel leuk vinden en er wat tijd voor vrij willen maken, meld je aan bij Jolanda van Leussen redactie@mtcdalfsen.nl 

Het zomerprogramma is inmiddels compleet en valt op de site te lezen onder de “agenda”.  De eerste rit  is op zondag 10 april, vertrek om 13.00 uur. Hij wordt door Ivo gemaakt en natuurlijk gaan we dan naar “het oosten”

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply