Politie ook actief tijdens zaterdagmiddagrit…

Zaterdag was er onder prima weersomstandigheden een mooie ritje, gemaakt door Bennie, o.m. richting Giethoorn, Zwartsluis. Zo’n 20 tal deelnemers waren er, en niet alleen zij waren actief, ook enkele mensen bij de politie getuige onderstaande reactie één onzer leden 🙂

De gemaakte foto’s door Evert staan er inmiddels ook op, klik op het album hiernaast…

 …

Sta rustig te tanken bij de BP krijg ik een pasje onder mijn neus geduwd, Politie. Die kentekenplaat staat veel te schuin, wij zijn daar helemaal klaar mee. Wij worden links en rechts voorbij gescheurd en kunnen de kentekens niet eens lezen wanneer die plaat zo scheef staat en flitsen lukt dan ook al niet.

Wanneer u dit niet veranderd neem ik het kenteken in want u begaat een misdrijf omdat dit niet leesbaar is.                                                  ZOO DAS NIET NIKS.

Kijken of de man wat kalmeert wanneer ik de plaat iets naar beneden buig, dat werkt de man wordt al wat rustiger totdat gewaardeerd MTC lid O.M. uit Dalfsen bij zijn motor ariveert. Hij krijgt de zelfde preek bovendien had de zondaar ook nog een stikkertje op zijn kenteken geplakt en dat was ook al helemaal niet goed. Aangezien zijn plaat vastgelast zat kreeg hij  nog een dag de tijd om de boel te veranderen. O. succes met het buigen.

 Groet Evert Kroeze

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply