Weekend…

Er gebeurt weer van alles dit weekend… allereerst zaterdag de “pitstopdag” bij ten Kate motoren in Nieuwleusen, zie ook onderstaande link, altijd leuk om even rond te hangen en nog wat te scoren met korting

http://www.tenkatemotoren.nl/

Vervolgens op zondag de eerste rit van dit seizoen. Om 13.00 uur is het vertrek en het belooft mooi motorweer te worden…

De route is gemaakt door Ivo en we gaan natuurlijk zijn favoriete toergebied in, richting het oosten. De route is inmiddels ook op GPS beschikbaar, voor wie hem nog niet heeft, even een mailtje naar de website sturen website.mtcd@gmail.com

…. en zet ook volgend weekend vast in de agenda, op 17 april rijdt Barry Veneman op de S1000RR in de WK-Superbike, daar moet natuurlijk een delegatie heen…   zie ook filmpje RTV Drenthe.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply