Krulspeldenrit krijgt een staartje…

naar nu blijkt hebben 2 van de 3 deelnemende dames (de gezusters van L.) van de krulspeldenrit inmiddels een boete voor te snel rijden in huis. Niet duidelijk is of de derde deelneemster de dans ontsprongen is.  De vraag rijst inmiddels of de krulspeldenrit wel opnieuw in de huidige vorm  moet worden georganiseerd.

> Afgelopen zondag toch 37 deelnemers aan de Vechtdalrit, waaronder ook een behoorlijk aantal LOOT rijders van buiten de club. Harry heeft iedereen weer vakkundig door het mooie Drentse en Groningse platteland gestuurd. Hoewel iets minder warm dan de voorgaande dagen was het ondanks een enkel buitje lekker weer om te rijden. Er zijn wat foto’s gemaakt, die worden nog geplaatst. Mochten er nog meer foto’s zijn, mail ze even.

> Nog even een herinnering aan de  Vechtgenotenrit  van a.s. zaterdag 28 mei waarover iedereen afgelopen week een e-mail gehad heeft en natuurlijk aan de Dobbelrit van a.s. zondag, waarover meer info in het bericht hieronder.

> Voor wie het gemist heeft, lees ook nog even onderstaand bericht over de door de Provincie Overijssel gesteunde VRO-R (rijvaardigheidstraining risicoherkenning) voor € 50, een weggeefprijsje !  Een aantal clubleden hebben zich inmiddels opgegeven.

> en voor elk evenement geldt, maak foto’s en/of stuur een kort verslag naar dit adres 

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply