Nieuw in het programma, de Dobbelrit zondag 29 mei.

Niet helemaal nieuw, maar terug van weggeweest de Dobbelrit…  Samen met MTK de IJsselrijders 1974 Schalkhaar, MC Freewheels Heeten, RAM Raalte en MC Salland Lemele is er de dobbelrit, waarbij de dobbelsteen bepaalt waar je heen rijdt, maar je zelf je route kiest. Daarbij gaat het erom dat te doen met zo weinig mogelijk kilometers. Alles is beschreven in deze bijlage  die ook al bij de e-mail zat die iedereen afgelopen week gekregen heeft, dus bereid je wel even voor. Er kan individueel of in groepsverband gereden worden, het vertrek is wel strak gepland en je dient aanwezig te zijn om kwart voor twaalf omdat alle clubs tegelijk moeten starten ergens tussen 12.00  en 12.30 uur. Om 15.00 uur is  het afgelopen en daarna wordt het verzamelen op een nader aan te geven plek voor de prijsuitreiking.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply