Nieuwe LOOT infowijzer en ander nieuws

Zoals jullie ook al in de mail hebben kunnen zien is de nieuwe LOOT infowijzer van mei weer geplaatst met allerlei wetenswaardigheden, dit keer vooral interessant voor diegenen die nog wel eens naar Duitsland gaan…, zie hiervoor ook “externe links” voor de meest actuele versie.

De paasdagen zijn weer voorbij en menigeen heeft wel 1 of meerdere dagen op de motor gezeten met dit schitterende motorweer.  Het 2e clubblad van dit jaar is inmiddels ook weer bezorgd met daarin o.m. een mooi interview met het oudste clublid Freek Bongers, het volledige jaarverslag, een verslag van de jaarvergadering 2011 en zelfs 3 🙂 verslagen van de 1e rit.   

Maar… zoals onze voorzitter ook aangeeft in zijn voorwoord is het moeilijk de bezetting van de redactie op peil te houden, dus….. meld je aan of stuur regelmatig een verhaal of een recensie naar de redactie.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply