Avonddriedaagse 5, 6 en 7 juli …

Dinsdag, woensdag en donderdagavond is het weer zover, de inmiddels in Dalfsen en omstreken bekende avonddriedaagse. Elke avond een mooie route van 100 km, dinsdag naar het noorden door Harry, woensdag naar het oosten door Bennie en donderdag stuurt Hendri je naar het zuiden. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen, vrijdag is er een inhaalavond met natuurlijk aansluitend de BBQ.

Het vertrek is telkens om 19.00 uur vanaf het clubgebouw aan de Singel 3 en ergens halverwege is er een koffiestop ingelast. De routes zijn zowel op papier als op GPS beschikbaar.

Voor meer info over de GPS routes stuur een e-mail naar:  website.mtcd@gmail.com

ps, zou leuk zijn als meerdere mensen wat foto’s maken en even kort wat gegevens vermelden zoals aantal deelnemers, iets over de route of wat je maar kwijt wil…, de redactie kan nou eenmaal niet overal bij zijn 🙂  Het kan allemaal verzonden worden naar:  website.mtcd@gmail.com

 

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply