Weekend Buitenland komt er aan… “wie goat noar de Pruus”

van 10 t/m 13 juni is het weer zover, het weekendje buitenland…

Na een aantal jaren Belgie gaat de reis ditmaal naar het noorden van Duitsland en wel naar Reekenfeld, in de buurt van Oldenburg, waar Stoffel ditmaal een plek heeft gevonden.  “Reekenfelder Hof”  is de plek waar het allemaal gaat gebeuren, op zo’n 160 km van hier. We hebben alvast een persbericht over de zaak gevonden en ook een verwijzing naar een kaartje van de omgeving in Google maps zodat iedereen alvast een kijkje kan nemen.

Het aantal deelnemers is ons op dit moment nog niet bekend en de vertrektijden zullen in onderling overleg vastgesteld worden. Deze kunnen uiteraard doorgegeven worden aan de website zodat iedereen er kennis van kan nemen.

*** natuurlijk is er donderdagavond vanaf half 9 eerst nog de maandelijkse clubavond !

*** en nog even een herinnering aan de mail van de redactie over stukjes voor het clubblad !

*** en Patrick en Judith zijn onderweg van Bermuda naar de Azoren…

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply