Berichten, een kleine update…

> De foto’s van Evert van de bouwvakrit staan er al weer op.  Met ca 30 deelnemers werd deze rit in vakantietijd nog goed bezocht. Volgens de deelnemers een mooie rit door o.a. Staphorst, Meppel, Havelte, met een pauze bij “de Linthorst”  en via Koekange, de Wijk en Staphorst weer terug.

> Inmiddels zijn op de website weer wat wijzigingen aangebracht. Voor wie hem kwijt is, het clubblad staat er nu in zijn geheel op onder het betreffende kopje bovenaan de site. De stand van de clubcompetitie staat hier ook in vermeld dus die wordt voorlopig even niet apart meer bijgehouden.

> Verder hebben Patrick en Judith hun verslagen weer bijgewerkt, die komen steeds verder richting Nederland en zijn inmiddels op de Azoren.  Op 1 augustus zijn ze al weer een jaar onderweg…

> Tenslotte;  wil je reageren op de berichten op de Homepagina van de website, dat kan eenvoudig door te klikken op de knop “reacties” onder elk bericht.   Ook kan je in het gastenboek je reacties kwijt of “zomaar”  berichten plaatsen zoals het laatste bericht van Wim over het Vechtdal Blues en Rock festival.  Je hoeft alleen maar een (schuil)naam in te vullen en je kan los…

> Verder aan iedereen een fijne (al dan niet met de motor) vakantie…

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply