en de 3e zit er ook op… (nu ook foto’s van vrijdag)

Toch weer zo’n 35 deelnemers evenals woensdagavond. Met nu een route van Hendri over Hoonhorst, Laag Zuthem, via Boskamp naar de koffie in Diepenveen. Terug over Averlo, Wesepe en via Broekland naar Heino en Dalfsen waar de duiven inmiddels ook royaal vertegenwoordigd waren, dan maar even buiten zitten 🙂

Toch mooi zo’n avonddriedaagse, net even anders, korte ritjes van ca 100 km en je ziet weer veel nieuwe gezichten en andere motoren. Vrijdagavond is er nog een inhaalmogelijkheid voor diegenen die een avond gemist hebben en toch voor de punten gaan, of er gewoon niet genoeg van kunnen  krijgen. Uiteraard is er na afloop natuurlijk de BBQ…

en de foto’s van paparazzo-Evert staan er ook  weer op 🙂

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply