Zondag 11 september op visite…

bij MC Salland met de op-visite-toertocht. Het zal wel een lange dag worden want het vertrek vanaf het clubgebouw is al om 9.15 uur !! Verzamelen om 9.00 uur ūüôā ¬†Bennie Damman is de coordinator en de rit is naar keuze 180 of 250 km lang en gaat gedeeltelijk door Duitsland, dus paspoort mee..

>>> ¬†Of… je gaat op visite bij Patrick en Judith, die komen nl zondag weer thuis en wel in Lelystad. Ze zijn al een aantal dagen in Nederland maar komen dan echt naar huis na een reis van ruim een jaar !!! ¬†Zie de website. ¬†Wil je hen ook verwelkomen in Lelystad? ¬†¬†We vertrekken om 12.30 u. bij het clubgebouw. Oscar Mestebeld is hiervoor coordinator, voor vragen mail: ¬†oscar_mestebeld@hotmail.com

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply