2011 … een bewogen jaar voor onze club

Als we  tegen het einde van het jaar terugblikken, zoals wel meer gebeurt, springt er 1 ding wel erg uit en dat zijn natuurlijk de mensen die zijn overleden.  Na het overlijden in september vorig jaar van Wim Koerhuis, zijn er dit jaar 3 clubleden overleden, in juli Henk Kruger en Harm Jan van Leussen en afgelopen week Hein van Linde.  Een trieste balans….

We hebben daarnaast natuurlijk ook de nodige andere dingen meegemaakt, zoals de deelname van clublid Barry Veneman aan de WK Superbikerace in Assen en kortgeleden het stoppen met zijn actieve racecarriere.  Daar waren natuurlijk onze clubleden Patrick en Judith die vorig jaar augustus  zijn vertrokken voor een reis overzee naar o.a. het caraibisch gebied en begin september 2011 na ruim een jaar weer terugkeerden in Dalfsen.

Nieuw was ook de dobbelrit, eigenlijk een oude bekende uit het verleden, die in samenwerking werd gehouden met een aantal clubs uit de regio.  In september was er nog een motorescorte bij de bruiloft van Ralph Bosch en Eefke Bergman.

 

Ook de website is aan verandering onderhevig en dan blijkt toch maar weer dat je afhankelijk bent van anderen. We zijn dan ook erg blij met de bijdragen van deelnemers aan de evenementen zoals foto’s verhalen en andere info.  Dank daarvoor !!!  Blijf daar vooral mee doorgaan, dat houdt de website levendig.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en veilig 2012 toe.

 

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply