Clubblad 2011 05/06 geplaatst

De redactie (Jolanda dus…)  heeft het weer voor elkaar, de laatste editie van ons clubblad is weer uit. Vol met verslagen van o.a. de laatste ritten, terugblikken, overdenkingen en een mooi reisverhaal van Wietse, Wilma en Zwins naar Zweden/Noorwegen.

Blijft het probleem dat Jolanda er binnenkort mee stopt en……. er is nog geen opvolger gevonden. Dus wie het leuk vindt om de verhalen te verzamelen en de boel klaar te zetten voor de drukker, meld je aan… er ligt een mooie taak want wie wil nu het clubblad missen ?

Het was nu ook mogelijk de vorige edities van 2011 op de site te plaatsen, dus die staan er ook op.  Alleen no. 4 was helaas niet meer terug te halen voor plaatsing.  Hier vind je ze allemaal.

Nieuwjaarsfeest vrijdag 13 januari in het clubgebouw, aanvang 20.30 uur !

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply