Jaarvergadering komt er aan…

Zet hem maar vast in de agenda, vrijdag 16 maart om 20.30 uur is het zover, de jaarvergadering…  Het moment waarop de bestuurders weer verantwoording afleggen voor wat ze het afgelopen jaar uitgespookt hebben. Ook het moment waarop de plannen voor het komend jaar bekend worden gemaakt, waaronder natuurlijk het 25-jarig bestaan van onze club dit jaar.

Helaas was de belangstelling voor de 2 winter-evenementen gering, daarom zijn Dorf Munsterland en recent het karten  op het laatste moment afgeblazen. Gelukkig kunnen we de winterperiode geleidelijk weer achter ons laten en worden er steeds meer motoren gesignaleerd, daar gaat het bij een motorclub tenslotte om.

15 april staat onze openingsrit op het programma, wie eerder met een rit mee wil kan op de LOOT-agenda kijken.  Een rit op die lijst, de Koekstadrit op 1 april,  is hieronder in een eerder bericht ook al weergegeven.

____________________________________ ____________________________________

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply