Clubblad 2012-01 is uit …

met hierin een interview met mede-oprichter Tjerk Oosterkamp die 25 jaar geleden het initiatief nam tot de oprichting van deze club, een verslag van de ledenvergadering van 16 maart 2012 en het volledige jaarverslag 2011/2012 (de laatste) van Alberta Breunis. Ook een eerste tussenstand van het clubkampioenschap zit er al weer in.    directe link naar clubblad

Het leek op de jaarvergadering het laatste clubblad te worden omdat er niemand bereid bleek de taak van Jolanda van Leussen over te nemen. Echter op de valreep werd Evert Kroeze bereid gevonden de artikelen te verzamelen en daarmee is het blad, voorlopig in ieder geval, gered. Dit zal echter wel afhangen van het aanleveren van de verhalen door de leden.

Inmiddels is er 5 april weer een clubavond geweest en hebben een aantal leden al met een rit van MC Salland meegereden op 1e paasdag.

Zondag 15 april vindt de aftrap plaats voor onze club met de “openingsrit” .  Vertrek om 13.00 uur….

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply