Oranjetoertocht succes…

Voor het eerst op de kalender, met een 55-tal deelnemers waaronder 22 clubleden, dan mag er wel van een succes worden gesproken voor de oranjerit die i.s.m. de oranjevereniging werd georganiseerd en zondag werd verreden.  Er was een mooie route uitgezet van ca 110 km door o.a. Heino, Boerhaar, Diepenveen, Twello, Vaassen en Heerde. De foto’s van Evert Kroeze staan in het album hiernaast, of klik hier

–> De zaterdag ervoor werd de zaterdagmiddagrit verreden. Hier hebben 15 leden aan meegedaan en die gingen, middels een route van Adri, richting Kampen/Genemuiden. Ook hiervan staan een aantal foto’s van Evert in het album.

–> Verder is de stand voor het clubkampioenschap weer bijgewerkt.  klik hier

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply