Dobbelrit en andere info…

Aanstaande zondag 3 juni worden we om 11:00 uur verwacht bij MC Salland voor de dobbelrit.
Iedereen die mee doet met de dobbelrit graag om 10:30 bij het clubgebouw aan de Singel verzamelen.
Om 12:00 uur mag er gestart worden.   Voor alle info klik hier

 

>> de laatste infowijzer van de LOOT is jullie onlangs per mail toegezonden, die is ook altijd hiernaast onder de “externe links” te vinden  (of klik hier)

>> Zaterdag 2 juni is er bagagedag bij ten Kate motoren i.s.m. Beversport, zie deze link voor meer info over alle acties

>> Zaterdag 2 juni is er ook de officiele opening van een nieuwe motorzaak in Apeldoorn, een combinatie van 3 bedrijven;   Premium Motors, Motozoom – de online accessoires- en kledingwinkel en een vestiging van Hyperpro veringen. Zie deze link voor meer info

>> Zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben is er inmiddels een nieuwe fotosite, ondergebracht bij Smugmug. Deze biedt ons meer mogelijkheden zoals onbeperkte opslag, een betere indeling en ook de mogelijkheid om filmpjes te uploaden. We gaan de komende tijd oude foto’s en filmmateriaal overzetten naar de nieuwe opslag.  Nu nog “Under construction” maar al wel in te zien…  Dit is de volledige link: http://mtcdalfsen.smugmug.com/

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply