SmugMug foto’s

De foto’s van de motorclub zullen niet langer naar Google picasa worden geupload. De ruimte die google aanbiedt is niet genoeg om alle albums online te houden. De komende weken worden zo veel mogelijk foto’s over gezet naar de nieuwe locatie op SmugMug. Deze is te vinden op http://mtcdalfsen.smugmug.com of door aan de rechter zijde van de  website op een album te klikken.

De bedoeling is dat iedereen die foto’s maakt voor en bij de club zijn of haar foto’s daar kwijt kan (ook filmpjes zijn te plaatsen). Als je hier graag aan  mee wil werken stuur dan een mail voor de inlog gegevens. (Ook oudere foto’s willen we graag online hebben.)

De foto’s van april staan overigens al wel online, maar deze zijn te vinden onder de oude albums door de volgorde van uploaden.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply