Jaarvergadering goed bezocht …

een mooie opkomst van in totaal 37 leden ! Verslag van de penningmeester, de secretaresse en een stichtend woord van de voorzitter, het zat er allemaal in. Wel een verrassende locatie, een gastvrij onthaal bij schildersbedrijf Bosch even verderop omdat de agenda van de duivenvereniging niet helemaal op orde was… Een mooi alternatief.

Her en der zijn er weer nieuwe afspraken gemaakt voor het komende seizoen zodat alles weer op rolletjes gaat lopen. Ronald Huisjes gaat Hendri Goos vervangen in de toercommissie en Anita van Linde gaat Ralph Bosch vervangen als bestuurslid. Verder zal de papieren versie van de ritten beperkt worden tot die waar ook niet-leden aan mee kunnen doen. Binnen de club zijn inmiddels voldoende mensen met een gps en wordt er vaak in groepsverband gereden.

Het zomerprogramma 2013 is ook bekend en zal hier binnenkort worden gepubliceerd. Natuurlijk werd er teruggekeken op het jubileumfeest van afgelopen jaar en ook waren de beide clubkampioenen Ronald en Alberta aanwezig. Het volledige verslag van de secretaresse en de penningmeester kun je binnenkort lezen in de volgende editie van het clubblad.

 

de andere foto’s staan op smugmug

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply