Vechtdalrit by Jan Lammerink

Na 3 keer met regen (n.b met de oranjerit maar 1 deelnemer) nu wel mooi weer, en een giga mooie route die begon bij de duiventil, via Vilsteren Ommen verder naar het oosten door het altijd mooie en gastvrije Tukkerland. 2014-05-27_201102
1e keer gestopt voor een bakkie met wat lekkers bij het Oale Bakkershoes in Hermte. dan weer verdan ri Borne, Delden, Hengevelde en een een hele bult mooie stuurweggies naar lochem richting Barchem en dan ist al weer tiet veur een uitsmieter bij De Groene Jager,(lekker man). Vanuut Lochem giet de korte route(178 km) ri het noordwesten, de keerls doet er nog een lussie bij via Barchem, Ruurlo, Beltrum, Borculo, Geesteren en weer naar Lochem zodat die aan 230 km komt, maar dan eerst tanken (Italianen stoat zo wat dreuge), en dan op huus an via Laren Bathmen Heeten Broekland Heino Dalfsen.

63 deelnemers x €……..= een mooi bedrag voor de stichting tegenkracht.
Toercommissie bedankt.

JRL dut ut ok met nattigheid

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply