VECHTDALRIT

MTC Dalfsen organiseert zondag 25 mei de 15 de Vechtdalrit voor motoren. Deelname is mogelijk voor leden en niet leden. De route staat zowel op GPS als op papier. Er kan gekozen worden voor de lange afstand plus minus 250 km of de korte afstand plusminus 150 km. Vertrek tussen 10.00 en 12.00 uur bij het clubhuis aan de Singel in Dalfsen. De deelname kosten bedragen 5 euro en komen ten goede aan de stichting Tegenkracht.

MTC Dalfsen organiseert zondag 25 mei de 15 de Vechtdalrit voor motoren. Deelname is mogelijk voor leden en niet leden. De route staat zowel op GPS als op papier. Er kan gekozen worden voor de lange afstand plus minus 250 km of de korte afstand plusminus 150 km. Vertrek tussen 10.00 en 12.00 uur bij het clubhuis aan de Singel in Dalfsen. De deelname kosten bedragen 5 euro en komen ten goede aan de stichting Tegenkracht.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply