4 dagen Moezel-Eifel

Afgelopen week samen met Gert 4 dagen naar Ediger-Eller aan de Moezel gereden. Hierbij een kort verslagje met een paar foto’s.

dag 1 eerst maar even over de snelweg naar Venlo, om daar vervolgens binnendoor naar Bad Munstereifel te rijden waar de uitgestippelde route (van MoorMotor.nl waar we kort daarvoor geboekt hadden) begon. Dat viel wat tegen, omdat we de snelwegen vermeden hadden we ons een wat mooiere route voorgesteld, hier veel verkeerslichten en niet al te uitdagende wegen. Maar de route vanaf Bad Munstereifel naar Ediger was prachtig, hier en daar  had het wel geregend dus wel  soms een nat wegdek, maar met allebei een set nieuwe bandjes geen problemen 🙂  Mooi hotelletje aan de Moezel met voldoende restaurantjes en een gezellige Kneipe naast de deur, dus wat wil een mens nog meer.

Dag 2 een uitgestippelde rondrit naar en door de Vulkaaneifel, schitterende wegen en een mooie omgeving (als je stilstaat) en dag 3 wederom een mooie dag door het Moezelgebied. Moormotor heeft echt veel uitdagende wegen en bochten weten te vinden en in de routes gepropt.

Dag 4 begon de terugreis naar Bad Neuenahr weer met een uitgezette route, o.a. nog een kijkje bij de Nurburgring genomen (helaas geen motoren in de baan). Dit mooie deel hebben we gelukkig nog droog afgelegd, maar wat daarna kwam…., regen, regen en nog eens regen … tot aan Nijmegen toe.  Dus snelweg op en op de automatische piloot terug.  In ieder geval is wel duidelijk geworden dat een jas bij voorkeur waterdicht moet zijn 🙂

groeten Hendri en Gert

IMG_1459 IMG_1446 IMG_1462 IMG_1471

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply