Nieuwjaars receptie MTC

Nieuwjaarsreceptie van MTC Dalfsen

DALFSEN – Vrijdagavond was de nieuwjaarsreceptie van MTC Dalfsen. Bij Het Boskamp was er onder het genot van een hapje en een drankje de huldiging van de clubkampioenen.  Bij de heren is Richard Gerrits geëindigd op de eerste plaats. Plek twee is voor Jan Lammerink en op de derde plaats eindigde Raymond Ulkeman. Bij de dames is Judith Boelen clubkampioene geworden. Ook was er nog een speciale verrassing voor Shakira Jurrien.  Na acht jaar trouwe inzet voor de feestcommissie van de motorclub vond ze het mooi geweest.  Na een korte toespraak kreeg ze uit handen van de voorzitter net als de clubkampioenen een hele mooie gegraveerde spiegel.( www.atelierkroeze.nl2015-01-11_1103242015-01-11_110238)

Al met al een hele mooie avond en iedereen kijkt alweer uit naar het toerseizoen van 2015

Meer foto`s bij dalfsennet sport

http://www.dalfsennet.nl/nieuws/265389/nieuwjaarsreceptie-van-mtc-dalfsen.html

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply