race demo plus update

Racedemo Dalfsen afgelast – Zwolle nieuwe locatie

Slecht en goed nieuws uit Overijssel

Vorig jaar organiseerde SAM voor het eerst een racedemo op het bedrijventerrein te Dalfsen. Zeer geslaagd, dankzij een divers, internationaal en breed deelnemersveld en prachtig voorjaarsweer.  Helaas, er komt geen 2015-editie. Ondanks een positieve evaluatie bij omwonenden, bedrijven en overheid stelde de gemeente Dalfsen uiteindelijk de eis dat alleen gereden mocht worden tussen één uur en half zes ’s middags. In de ogen van SAM niet haalbaar. Daarom heeft bestuurslid Tonnie van de Bunte een nieuwe locatie gezocht en gevonden, in samenwerking met SAM-coureur en –sponsor Bert Vonderman. De racedemo zal nu op dezelfde datum (7 juni) plaatsvinden op het bedrijventerrein Hessenpoort te Zwolle.

Update welgeteld 8 klachten zijn er binnen gekomen bij de gemeente Dalfsen. Dat is schijnbaar genoeg om het plezier van enkele duizenden bezoekers te vergallen. Klagers gefeliciteerd met jullie overwinning zeikers hou je nu eenmaal altijd.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply