Motorrijden voor het goede doel

2015-09-10_194238

Zaterdag 19 september,
motorrijden voor het goede doel!

Wim en Corrine van der Kolk, klanten van TT Motoren, zetten zich in voor Stichting Compassion. Deze stichting bestrijdt armoede onder jonge kinderen. Wim en Corrine organiseren een motorrit om geld in te zamelen voor de Muskathlon 2016. TT Motoren helpt hen hier graag bij!

“Het doel van de Muskathlon is hoop brengen op plekken van wanhoop,
recht op plekken van onrecht, liefde op plekken van haat.
Met de Muskathlon geven we samen een stem aan gezinnen
en kinderen zonder stem, aan hen die leven in extreme armoede!”

Wil je meer weten over Stichting Compassion en de Muskathlon 2016? Klik op het logo voor meer informatie.
Op zaterdag 19 september kan een ieder zich inschrijven tussen 12.00 – 13.00 uur. Het inschrijfgeld is €17,50 en wat krijg je daarvoor? Buiten dat je natuurlijk Stichting Compassion steunt met je aanwezigheid krijg je voor de rit een kop koffie aangeboden met een stuk appelgebak. Bij terugkomst een hamburger van de bbq met daarbij twee consumpties. De route is beschikbaar voor TomTom en Garmin maar deze is ook op papier verkrijgbaar. Het is mogelijk om je al van te voren op te geven, klik HIER voor opgave.

De volledige opbrengst van de motortoertocht komt ten gunste van Compassion!

Deelname aan de motortoertocht is voor eigen risico.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply