De pekelrit

2015-11-04_211614

Alweer de laatste rit van het seizoen en deze leek zonnig te beginnen maar achter Ommen kwamen we in dichte mist terecht die zou aanhouden tot na de koffiepauze. Maar de rit van 140 kilometer was de moeite waard met weer een goede opkomst van ongeveer 50 man/vrouw en een gezellige koffiepauze in Coevorden. De rit ging via Ommen, Dedemsvaart, Drogteropslagen, De Krim, Dalerpeel, Coevorden, Hardenberg, Kloosterhaar, Westerhaar, Daarlerveen, Vroomshoop, Den Ham, Hancate, Lemele(berg), Dalmsholte, Vilsteren en uitkomen in ons dorpie Dalfsen. Op de Tolhuisweg even rustig aan want de heren van de politie waren blijkbaar ook op de hoogte want ze stonden er met een lasergun. Geen bonus voor hun dit keer. Na de rit nog even gezellig nagezeten in het clubhuis!

foto`s staan hier

Gr. Ronald

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply