DE STENTOR MAAKT HET WEL ERG BOND

aa

Wat moet je nu met zo`n kop in de Stentor, worden nu alle motorclubs over 1 kam geschoren? Of start de Stentor een hetze tegen motorclubs

En wat moet je er mee als motorclub ondergronds gaan en het clubhuis sluiten of de club opheffen.Alle contacten met de gemeente stopzetten?

Misschien wel een aanklacht indienen bij een VN tribunaal wegens discriminatie door de Stentor. Het kan niet genoeg benadrukt dat de Stentor hier volledig de mist in gaat . Zaten ze daar soms al aan de kerstborrel zodat ze het niet meer zo helder zagen of hebben ze bij De Stentor gewoon een hekel aan motoren,  wellicht zijn ze De Stentor aan het omvormen tot een boulevard blad dat is dan met dergelijke onzinnige koppen op de voorpagina prima gelukt

redactie mtc dalfsen

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply