Nieuwjaars feest

DSC01949

Het nieuwe jaar is weer begonnen met een spetterende kus van de nieuwe clubkampioene voor de voorzitter. het klopt dus toch dat dat baantje vrouwen aantrekt. Denk dat Ivo toch nog wel een beetje twijfelt of hij zal aftreden.

Overigens kun je ook commentaar geven op de site dat is tot dusver nog niemand gelukt maar 1 moet de eerste zijn en het kan zelfs zonder je echte naam te gebruiken je kunt ook gewoon druppie of suzuki invullen benieuwd of er dan eindelijk wat leven in de brouwerij komt. Zelf iets insturen kan natuurlijk ook maar ook dit schijnt bijna niemand voor elkaar te krijgen terwijl het toch zo simpel is een mailtje naar redactie@mtcdalfsen.nl en het komt er op.

Verder allemaal nog de beste wensen.  Meer foto`s van het feest zijn hier te vinden ..

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply