Jaarvergadering

DSCF7264 DSCF7267 Raymond Ulkeman en Ronald Jutten waren niet herkiesbaar voor het bestuur, bedankt voor jullie inzet en natuurlijk je motor in een spiegel gezandstraald.

Aangezien zich niemand heeft aangemeld voor een bestuursfunctie heb ik deze er bij genomen, niet dat dat nou iets uitmaakt want als redactie was ik toch al bij alle bestuursvergaderingen. Verder is op de jaarvergadering besloten het lidmaatschap volgend jaar te verhogen naar 30 euro per jaar, al die consumpties onderweg hakken er aardig in dus dat mocht dan ook wel eens. Om de tekorten verder nog wat te denken wordt de prijs voor muntjes in het clubhuis met 25 cent verhoogd.

Verder was er niet veel bijzonders te melden op de jaarvergadering een verslag volgt in een nieuwsbrief

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply