pinkster toertocht MC Free wheels

Zondag 4 Juni 2017, de 20ste Pinkstertoertocht

We hopen u zondag 4 Juni weer te mogen begroeten op onze 20ste voorjaars/pinkstertoertocht. De motorrijders die vaker mee hebben gereden weten wat ze kunnen en mogen verwachten van de MC Free Wheels, een goede organisatie en aantrekkelijke routes.

De routes gaan richting de kop van ( west ) Overijssel en we hebben uiteraard geprobeerd om de leukere onbekende wegen voor u op te zoeken.

U kunt, zoals u waarschijnlijk al weet, kiezen uit twee afstanden, n.l ± 200 km en ± 150 km.

*De lange route heeft het rustpunt in Zwartsluis ( Brasserie De Albatros, Stationsweg 8 ).

*De korte route heeft niet een vast rustpunt, maar in Elburg heb je meerdere leuke plekken, waar je kunt zitten, om eventueel wat te eten/drinken, dus u mag zelf het rustpunt kiezen op deze route.

Hier volgt een kleine routebeschrijving. ( De routes lopen het eerste gedeelte gelijk op, tot aan Elburg )

Vanuit Heeten gaan we eerst binnendoor richting Deventer, waar we vanaf daar de binnendoor wegen pakken richting Epe, Nunspeet en Elburg. De korte route gaat vanaf hier richting Oosterwolde, Zalk, Zwolle en Liederholthuis.

De lange route gaat vanuit Elburg verder richting Kampen, ijsselmuiden, Zwartsluis ( waar ook het rustpunt is ), Meppel, Punthorst en Dalfsen. De route’s komen rond Liederholthuis weer bij elkaar. Hier gaan de routes weer terug binnendoor naar het eindpunt in Heeten.

We hebben weer geprobeerd de leukere stuurweggetjes voor u uit te zoeken en hopen dan ook hier in geslaagd te zijn, maar dat kunt u het best zelf beoordelen. Dus ik zou zeggen kom genieten van de mooie natuur om u heen en van het Nederlandse landschap.

Met vriendelijke groet,
Toercommissie
M.C. Free Wheels Heeten.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply