regio rit

Zondag 2 juli 2017
Regiorit

Sinds een aantal jaren hebben we elk jaar een gezamenlijk overleg met 5 motorclubs uit de regio. Dit zijn MC Freewheels Heeten, MTK de IJselrijders 1974 Deventer, MC Salland Lemele, MTC Dalfsen en RAM Raalte. Het doel van dit overleg is om de “Open ritten” agenda technisch met elkaar af te stemmen zodat we niet tegelijk in dezelfde “Vijver” zitten te vissen. En zo de mogelijkheid creëren om bij elkaar de open ritten te kunnen gaan rijden.
Ter nadere kennismaking van elkaars leden hebben we ook al een aantal jaren een regio activiteit. Zo hebben we een aantal jaren de “Dobbelsteen rit” gehad en vorig jaar een gezamenlijke “Puzzel rit”. Omdat de belangstelling voor deze ritten van jaar op jaar verminderde houden we nu een “Gewone rit” die door RAM Raalte is voorbereid en wordt voorgereden. Het startpunt is in Raalte op de Domineeskamp zondagmorgen om 10.00 uur. Het eindpunt is bij het clubhuis van MC Salland rond 14.00 uur. Waar we dan nog met elkaar van gedachten kunnen wisselen tijdens het drinken van een consumptie en het verorberen van een heerlijke gehaktbal met brood. Wij nodigen U dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Zondag 2 juli om 10.00 uur op de Domineeskamp in Raalte.

Mede namens de andere regio clubs en hopelijk tot dan,

Bertus van Lente,
Secretatis RAM Raalte.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply