Motorbeurs

Geachte motorliefhebber,

Op 19 januari 2018 start het motorseizoen met de 23e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs, vanaf dit jaar in de TT-Hall in Assen. Op de beurs presenteren ca 120 bedrijven, clubs en andere organisaties zoals de Politie en de MAG, hun producten en diensten. Ook het TT-circuit is natuurlijk aanwezig evenals het TT-museum. Nieuwe modellen zijn te verwachten van diverse merken zoals Kawasaki, Harley-Davidson en KTM. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals het sleutelplein “Customworxs” m.m.v. bekende merken als Motorcyclestorehouse, Motorcycle Academy, HK Supsension en Powerplustools. Hier kan men bij deskundigen meer over motortechniek te weten komen. Voor een betere rijvaardigheid zijn er diverse bedrijven voor motortrainingen.

Aangezien we zoveel mogelijk motorrijders willen bereiken, zouden wij u willen vragen om het evenement op te nemen in (uit)agenda’s en uw website. Misschien heeft u de mogelijkheid om ook redactionele aandacht te schenken aan het evenement. Daarom ontvangt u hierbij persberichten betreffende Dé Noordelijke Motorbeurs 2018 op 19, 20 en 21 januari. De bijgevoegde foto’s kunt u gebruiken ter illustratie bij de vermelding van het evenement. De algemene uiting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld Facebook.

Mocht u meer informatie en/of foto’s willen, dan kunt u even kijken op onze website en/of facebookpagina (zie onder).

BELANGRIJK: Wij zijn verhuisd! Dé Noordelijke Motorbeurs zal vanaf deze editie worden gehouden in de TT-Hall in Assen en NIET meer in Groningen.

Gegevens gewijzigd? Geef het aan ons door per mail via deze link: gegevens gewijzigd. Geef duidelijk aan wat er gewijzigd is!

Met vriendelijke groet,
Organisatiebureau Fremar
______________________
Volg het laatste nieuws via:
– Facebook
– Twitter
– www.denoordelijkemotorbeurs.nl

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Leave a Reply